Trappevask silkeborg

Få hjælp til rengøringen i din opgang

Få hjælp til rengøringen i din opgang

editorial

Hvis du bor i en lejlighedskompleks, så kender du sikkert til besværet med at få ordnet det basale rengøring i fællesarealerne. Hvis I er mange om at deles om arealerne, så kan det sikkert blive hurtigt beskidt. Derfor kan du få hjælp til rengøringen i din opgang, så du ikke behøver at skulle bruge dyrebar tid i weekenderne til rengøring andre steder i lejlighedskomplekset end inde i din egen lejlighed.

Læs med herunder om, hvordan du kan få hjælp til rengøringen i din opgang.

 

Trappevask silkeborg

 

Trappevask

Trappevask er en af de mest efterspurgte tjenester, når det drejer sig om fællesområder i en boligblok. Hvis der bor mange mennesker over eller under dig, er der sikkert en masse skidt fra sko, hvilket kan gøre dine trapper ret beskidte. Derfor er det vigtigt at få disse områder rengjort regelmæssigt. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal gøre det, kan du altid spørge din bygningsadministrator eller vicevært om hjælp.

Ellers findes der også professionelle rengøringsfirmaer, der tilbyder trappevask til boligblokke og lejlighedskomplekser.

 

Rengøring af lobbyen

En anden almindelig service, som folk efterspørger, er rengøring af lobbyen. Det skyldes, at lobbyen normalt er et af de første steder, som folk ser, når de kommer ind i din boligblok. Hvis den er beskidt, kan det give et dårligt indtryk. Det er derfor vigtigt at holde dette område rent og pænt hele tiden. Du kan bede din vicevært om hjælp til dette, eller du kan hyre et professionelt rengøringsfirma til at gøre arbejdet for dig.

 

Havearbejde i fællesarealerne

Hvis du har en fælles have i din boligblok, er det vigtigt at holde den i god stand. Det betyder regelmæssig vanding, græsslåning og klipning af græsplænen og klipning af hækkene. Hvis du ikke har tid til at gøre dette, kan du altid bede din vicevært eller bygningsforvalter om hjælp. Alternativt er der professionelle havefirmaer, der tilbyder deres tjenester.