psykolog

Få hjælp til dine problemer hos en psykolog

Få hjælp til dine problemer hos en psykolog

Har du brug for nogen at tale med, fordi du kæmper med indre problemstillinger, som du har vanskeligt ved at dele med venner eller familiemedlemmer? Så kan du med fordel booke tid hos en psykolog.

Hvad laver en psykolog?

En praktiskerende autoriseret psykolog arbejder med samtalen som det vigtigste redskab når det handler om terapi. Uanset om du slås med en eksistentiel livskrise eller døjer med mentale vanskeligheder så som depression, angst eller stress er der hjælp at hente hos en psykolog.

Gennem samtalen får du mulighed for at vende dine problemstillinger og få sat ord på de ting der gør ondt. Og så bliver det straks meget nemmere at komme videre i livet.

Hvordan foregår et besøg hos en psykolog?

Hvis du har booket tid til en konsultation hos en autoriseret psykolog er du sikkert nysgerrig på hvorledes en sådan går for sig. Du behøver dog ikke at være nervøs. Der er intet pres hos en psykolog, og alt vil foregå i netop dit tempo. Hos en psykolog kan du snakke om alt hvad du har lyst til, også selv om det kan virke som uvæsentligt.

En psykolog vil altid møde dig med empati, menneskelighed og nysgerrighed. Det betyder at dine problematikker aldrig vil blive nedgjort eller bagatelliseret hos en psykolog. En dygtig psykolog ved udmærket godt at dine problemer er reelle.

Du kan samtidig være sikker på at intet af det du fortæller din psykolog nogen sinde vil forlade konsulationens fire vægge. En autoriseret psykolog er nemlig underlagt professionel tavshedspligt og vil derfor altid behandle dine oplysninger og beretninger med respekt og diskretion.

Hvor finder jeg en dygtig autoriseret psykolog i Helsingør?

Hvis du gerne vil prøve at gå til psykolog, og bor i Helsingør, kan du med fordel opsøge psykolog Nanna Milde – læs mere på nannamilde.dk.