Gulvafhøvling Hellerup

Få et flot trægulv med en gulvafhøvling i Hellerrup

Få et flot trægulv med en gulvafhøvling i Hellerrup

Er du lige blevet bolig ejer – og har du fået en glædelig overraskelse i form af et intakt trægulv under en grim linoleums beklædning? Så er du sikkert interesseret i at få dette trægulv til at fremstå så smukt og ensartet som overhovedet muligt. Men det er ikke sikker, at en gulvafslibning er tilstrækkeligt til at genskabe trægulvets lækre overflade.

For det første er der med stor sandsynlighed en grund til, at de tidligere beboere af huset eller lejligheden valgte at lægge linoleum oven på trægulvet. Dette kunne for eksempel være gjort for at dække over skrammer og ridser, som skæmmede trægulvets overflade, eller ujævnheder og buler, som ofte fremkommer som følge af vandskade. For det andet er træværket sikkert mærket af, at der har været klæbet linoleum fast derpå. Rester af lim kan være vanskelige, for ikke at sige umulige, at fjerne. Og her skal der altså en gulvafhøvling til.

Vælg en professionel gulvmand til at foretage en gulvafhøvling

Det er vigtigt, at du får fat på en dygtig og kompetent fagmand frem for selv at kaste dig ud i en gulvafhøvling. En gulvafhøvling er, i modsætning til den mere skånsomme gulvafslibning, en temmelig gennemgribende procedure. Der anvendes knive, som skræller det øverste lagt af træværket, hvilket samtidig betyder, at du bliver nødt til at få gulvets tykkelse fastslået. Et trægulv kan nemlig kun tåle en vist antal gulvafhøvlinger i løbet af sit liv.

Din gulvmand kan hurtigt vurderer, om gulvet kan tåle en gulvafhøvling, og hvor dybt der i givet fald skal skrælles. En dygtig gulvmand har det rette håndelag og den ekspertise, som skal til for at undgå at udrette skader på dit trægulv under udførelsen af den vanskelige gulvafhøvling. Og så får du også en afsluttende gulvafslibning samt behandling af dit nye, gamle trægulv oven i hatten! Læs mere på gkservice.dk