gasflasker

Få en pænere have – nemt med en gasflaske

Få en pænere have – nemt med en gasflaske

editorial

I en dansk have har de fleste fliser og måske også et område med små sten. Det kan f.eks. være i indkørselen. Uanset om du har fliser eller sten kommer der ukrudt. Mange har lagt filt nedenunder. Hvilke selvfølgelig begrænser det, men ikke 100 procent. For der er stadig vinden og fugle som med glæde søger for at frø bliver spredt godt og grundigt. Også på din grund.

Vinden og fugle søger for, at der stadig kommer ukrudt op. Ukrudten kan fjernes ved håndkræft eller du kan brænde det væk med en gasflaske. Fordelen ved det er at du brænder ukrudetet er at du brænder det helt ned til roden, så der går lang tid inden du igen skal ud og brænde.

gasflasker

Når din gasflaske er tom

Der er mange fordele ved en gasflaske, inde som ude og når den er tom, skal der sker en gasflaske ombytning. I den forbindelse har du flere muligheder. Du kan vælge at få den ombyttet i et byggemarked, på en benzinstation eller hos købmanden. Det har den fordel at du kan få den ombyttet her og nu. For selvfølgelig løber man typisk tom midt i at man bruger den. Enten når man fjerner ukrudt eller når man laver mad. Derfor har flere også en eller flere reserve gasflasker, så de ikke skal ud i tide og utide og ombytte.

Alternativt er det i dag også muligt at bestille en udskiftning på nettet. Du slipper derfor at baske med at få flaskerne ind i bilen, og de er ikke lette. I stedet stiller du dem blot et sikkert sted, fortæller firmaet hvor og når du kommer hjem fra arbejde, har du en eller flere fulde gasflasker. Ulempen ved denne metode er selvfølgelig, at det ikke sker her og nu og du derfor skal have en eller flere ekstra gasflasker.