vicevært

Få en flot ejendom med hjælp fra en vicevært

Få en flot ejendom med hjælp fra en vicevært

editorial

Skal der styr på driften af den til din bolig forening hørende ejendom? Så bør du kontakte et ejendomsservice firma med henblik på en fornuftig vicevært løsning.

Hvad laver en vicevært?

En vicevært er ejendommens primære kontakt person i forhold til vedligeholdelse, reparationer og øvrige opgaver som vedrører bygningens daglige drift.

Når du hyrer en vicevært gennem et ejendomsservice firma får du en kompetent service partner som igennem pågældende ejendomsservice firma har et stort netværk af fagpersoner og håndværkere som vedkommende kan trække på i forbindelse med sine dagelige opgaver.

Viceværten vil typisk selv forestå mindre reparationer og vedligeholdelses opgaver samt overse at trappevask og vinduespolering udføres efter aftalen.

Er der indgået aftale om vedligeholdelse af grønne arealer – for eksempel græsslåning, klipning af hæk og bortskaffelse af visne blade og andet have affald – er det også vicevært som varetager kontakten til garneren eller havemanden. Og sker der brud på vandledninger, fejl i de elektriske installationer, rotte invasion eller overløb i kloak systemerne har viceværten altid en hotline til døgn service hos eksempelvis autoriserede VVS installatører, elektrikere, rottefængere eller kloakmestre. Således skal beboerne kun kende viceværtens nummer hvis de oplever større skader i ejendommen, og ikke selv skulle lede efter relevante fagfolk.

Hvor kan jeg få fat på en dygtig vicevært?

Hvis din ejendom har sin beliggenhed i København eller nærmeste omegn kan du med fordel finde din nye vicevært hos Dahlin Ejendomsservice ApS. Dahlin Ejendomsservice ApS er et professionelt ejendomsservice firma med mange års erfaring inden for ejendoms og vicevært service, og betjener den dag i dag flere bolig selskaber i hovedstads området.

Du kan altid få et tilbud på vicevært service hos Dahlin Ejendomsservice ApS, som gerne skræddersyr en aftale om ejendomsservice baseret på dine ønsker og din ejendoms behov. Du kan kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS via hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk