Dubbel altandörr

Få en dobbelt altandør, der passer i bredden og højden

Få en dobbelt altandør, der passer i bredden og højden

Der er intet i vejen med en enkelt og mere velkendt og brugt altandør, fordi det er sådan en, der passer bedst sammen med diverse hustyper.

For når man skal ud på en altan, så er det som regel nok, at man har en enkelt altandør at gøre godt med.

Her menes der ikke, at man så ellers har to separate altandøre, for så skal man godt nok have en stor altan, før det kan give mening, samt at man kan have udgang og indgang til forskellige sektioner af huset.

Det gavnlige kunne i den forbindelse være, hvis man har flere lejligheder eller lignende, som der deles om den samme altan, for her ville det kunne svare sig, at man har hver sin altandør til altanen.

Men ellers tænker vi altandøre i form af den her slags dobbelte: https://klarfonster.se/dorrar/dubbel-altandorr

Der skal man så bare lige sørge for, at den passer i højden og bredden.

Dubbel altandörr

Den dobbelte altandør skal være til at gå gennem

Der er nemlig ikke noget mere træls, end hvis man skal bøje sig ned hver gang, at man skal gennem den dør, fordi man er for høj til indgangspartiet.

Det gør måske ikke så meget, hvis det er et problem for gæsterne, men hvis det sker gentagende gange for en selv eller dem, som man bor sammen med, der skal gennem den her altandør, så bør man se på, om man skal udskifte den eller forøge den i højden.

Og det samme gælder i bredden, for det er også irriterende, hvis man støder albuen eller andet ind i karmen på den.

Generelt vil man mærke, hvis man for tit støder ind i den fra siden eller i højden, så det kan komme på tale, at man finder en, der passer i dimensionerne her, eller man forsøger at tilpasse den, man allerede har.