Håndklæder, håndklæde, badehåndklæder

Et håndklæde skal skiftes ud oftere, end du tror

Et håndklæde skal skiftes ud oftere, end du tror

Forestil dig lige, at du er på bodega, hvor det er kendetegnet ved at være sådan et brunt et af slagsen, og du skal på toilettet.

Hvordan håber du, at der er mulighed for at tørre ens hænder bagefter håndvasken med dem?

Skal det være papir? Sådan en luftpuster fra oven eller fra siden, eller hvad med et lækkert håndklæde?

Den sidste mulighed giver dig forhåbentligt en kvalmende fornemmelse at tænke på, for man ved jo ikke, hvor mange mennesker der har haft fat i det, og så hænger det jo i nærheden af mange bakterier, der flyver rundt i lokalet, som man ikke kan se.

Hvis det håndklæde ikke som MINIMUM bliver skiftet ud hver dag, er det da en skandale!

Men hvor tit skifter du egentlig selv dit håndklæde derhjemme?

Dit håndklæde skal skiftes ud tit

Det synes du jo så er en helt anden ting, for du ved jo, hvor når det sidst kom op at hænge, og det er jo dit håndklæde!

Ja, ja, der er nogle gange andre i husstanden der får benyttet sit håndklæde, og når gæsterne er forbi, så kan de komme til at bruge det, men det skader vel ikke så meget.

Ens hænder er jo rene, når man tørrer dem, ikke sandt. Der er jo vaskede grundigt nok, og bakterier fra toilettet er der vel styr på.

Problemet er, at meget skidt ender i sådan nogle håndklæder i løbet af kort tid, også selvom man udskifter det, hvad man synes, er ret så tit, men det er ofte ikke hurtigt nok.

Sådan et håndklæder tiltrækker også skidt til sig, selvom man måske ikke kan se det, og så bliver det en kilde til smittefare.

Så hvis du synes, det er for længe siden, at du har skiftet dit håndklæde ud, så bør du nok gøre det nu!