Gulvafhøvling Nyborg

Det skal du være opmærksom på inden gulvafhøvling

Det skal du være opmærksom på inden gulvafhøvling

editorial

Trænger gulvene i din bolig i Nyborg til en gulvafhøvling, er det en god ide, at du sætter dig ind i, hvad det kommer til at betyde for dig. Det er nemlig ikke bare sådan lige at få afhøvlet gulvet, selvom du får et virkelig flot resultat ud af det efterfølgende. Vi har skrevet denne artikel i samarbejde med gkservice.dk. Det er et gulvfirma, der har mange års erfaring med at udføre gulvafhøvling hos private i blandt andet Nyborg. 

1. Du skal have alle møblerne ud af rummet

Når du skal have afhøvlet dit gulv, skal du have alle dine møbler ud af rummet. Hvis du ikke gør det, kan gulvmanden ikke komme til med sin maskine. Der ligger derfor også noget arbejde for dig i at rykke alle møblerne ud. Når du alligevel har møblerne ude, kan du lige så godt se på, om gulvet trænger til en reparation. 

2. Gulvafhøvling kan ikke stå alene

Selvom en gulvafhøvling er med til at gøre, at der ikke længere er ridser og hakker i dit gulv, kan behandlingen ikke stå alene. Der skal også være en efterbehandling, der hjælper med at holde dit gulv smukt og sundt i så lang tid som muligt. Derfor bør du se på, hvilken form for efterbehandling der vil passe til dit hjem. Det er for eksempel i forhold til, hvor meget der bliver slidt på gulvet, og hvilket udtryk du ønsker. 

3. Gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Hvis dit gulv er meget slidt, har det brug for en gulvafhøvling. Der bliver taget et tykkere lag af gulvet end ved en gulvafslibning. Afslibningen tager kun et meget tyndt lag af og kan derfor kun fjerne mere overfladiske ridser. Det kan ikke gå i dybden som en gulvafhøvling. Er du i tvivl, om dit gulv har brug for en afhøvling eller en afslibning, kan du kontakte gkservice.dk. De udfører begge opgaver og kan derfor hurtigt svare dig på spørgsmålet.