maler vikar

Der findes mange malervikarer derude med forskellige baggrunde

Der findes mange malervikarer derude med forskellige baggrunde

editorial

Det er ret så heldigt, at hvis man nu om dage skal bruge en maler vikar, så kan man næsten søge efter en, der er skræddersyet til en.

Det kunne være en svær måde at kommunikere efter den slags i gamle dage, og man måtte trække på ens netværk, eller man måtte høre en tidligere kollega ad, om vedkommende kunne tænke sig at kigge forbi i en periode for at tjene lidt penge.

Så måtte man håbe, at vedkommende var ledig, og at man ikke bag nag over, at man ikke var ansat der længere.

Endnu længere før da tog man bare folk ind fra gaden, stak dem en pensel i hånden og håbede på, at de var stabile og kunne finde ud af at udføre et ordentligt stykke arbejde.

De problemer har man slet ikke nu om dage, fordi man kan sætte det hele i system efter, hvilke kompetencer man selv har som maler, og hvad arbejdspladsen leder efter.

maler vikar

Der vil næsten altid være en egnet malervikar

Derfor kan man stå som chef i et malerfirma og mangle en maler vikar, og så kan man kontakt et vikarbureau, hvor man fortæller, hvad det er, som man leder efter af kompetencer hos en malervikar denne gang, for det er ikke sikkert, det er det samme fra opgave til opgave.

Og det varierer med garanti fra arbejdsplads til arbejdsplads, hvad de søger efter.

Derfor kan man have malere, som der er nyuddannede, andre har lige gennemført deres uddannelse, nogle er måske selvlærte, men meget dygtige, og så er der atter andre, som der er specialuddannede og har specialiseret sig i at lave bestemte former for malerarbejde.

Og det er godt, at man kan have så mange at vælge blandt, for så får man den rette maler ud til det sted, hvor der skal laves noget specifikt arbejde.