le klint

Dansk design af højeste kaliber

Dansk design af højeste kaliber

editorial

Smuk belysning og klassisk, dansk håndværk

Der skal lys og smukke lamper til at blænde de mørke vinterdage op. Belysningen er et vigtigt element i indretningen – i særdeleshed på denne mørke tid af året – og der findes et enormt udvalg af belysningsmuligheder. Det kan være svært at navigere rundt i, men ikke desto mindre har dit valg af belysning meget at sige i forbindelse med din indretning og det visuelle udtryk, der præger dit hjem.

Et mærke der vil klæde langt de fleste hjem, er det danske LE KLINT. Lamperne herfra bærer præg af det klassiske, simple design, der er kendetegnet for Skandinavien. Brandet er utvivlsomt lykkedes med at skabe et design, der trods sit simple ydre fremstår stilrent og vækker genkendelse hos rigtig mange mennesker. De hvide foldeskærme er karakteristiske for LE KLINT, og mange mennesker forbinder straks denne type skærm med brandet. LE KLINT er kendetegnet ved sublimt håndværk og høj kvalitet. Der indgås ikke kompromis på nogle områder i designprocessen. Trods det karakteristiske look, der kendetegner brandet, formår de at nytænke  deres visuelle udtryk hele tiden, således at lamperne følger udviklingen og rammer den til en hver tid herskende tidsånd. 

Tidsløst dansk design til ethvert hjem

LE KLINT stammer helt tilbage fra 1900-tallet, og deres designs bærer derfor præg af mange års erfaring og en stolt tradition inden for belysning og design af diverse lamper til hjemmet. De har for længst etableret sig som et af landets største designerbrands, og har skabt tidløse lamper til mange forskellige danske hjem. Ønsker du at tage del i traditionen, så kan du købe et stort udvalg af LE KLINT-lamper hos Designklassikershop.dk. Her kan du gå på opdagelse i LE KLINTs smukke og klassiske univers af lamper, og forhåbentlig finder du dén lampe, der skal pynte og oplyse dit hjem fremover.