bryganlæg

Bryganlæg til nybegyndere og avancerede bryggere

Bryganlæg til nybegyndere og avancerede bryggere

editorial

Når der skal øl på bordet, er det altid rart at kunne servere en variant, som er lidt ud over det sædvanlige. I hvert fald hvis man er øl entusiast og dermed feinschmecker – og måske tilmed nyder at imponere vennerne med en øl, de aldrig før har smagt.

Det er også forholdsvis nemt i et land som Danmark, hvor mikro bryggerierne skyder op som aldrig før. Tusindvis af nye øl typer kommer på markedet hvert eneste år, og det er nærmest umuligt at prøve at smage dem alle. Samtidig er ølbrygning som hobby blevet populært i et omfang, som faktisk har muliggjort et marked for ølbrygning udstyr til hjemmebryggeri i private hjem.

Så hvis du virkelig ønsker at dupere selskabet til herremiddagen eller fodbold drengene, serverer du da din egen hjemmebryggede øl for dem!

Hvordan brygger jeg mit eget øl?

I modsætning til hvad de fleste tror, er der ikke nødvendigvis den store forkromede videnskab bag ølbrygning. Ligeledes behøver du ikke at være i besiddelse af store kedler og gærings kar for at kunne brygge øl hjemme i privaten. Ønsker du selv at brygge velsmagende øl, kan du nemlig sagtens nøjes med ølbrygning udstyr til amatører. På ølbrygning.dk finder du eksempelvis den såkaldte Starter Box, som er særligt henvendt til de absolutte novicer inden for ølbrygning.

Med en Starter Box, som består af det mest nødvendige ølbrygning udstyr, kan du komme rigtig langt – især hvis du samtidig benytter dig af en Brew Kit, ligeledes fra ølbrygning.dk. I en Brew Kit finder du alle nødvendige ingredienser til brygning af øl i nøje afstemt forhold alt efter hvilken øl type, du ønsker som resultat. Senere hen kan du så opgradere til et mere avanceret bryganlæg, hvilket ølbrygning.dk også forhandler.

Du kan få mere information, og bestille din Starter Box, på ølbrygning.dk