måltidskasser

Bestil lækre måltidskasser og lav nem aftensmad

Bestil lækre måltidskasser og lav nem aftensmad

Hvis hele familien skal fodres behørigt af hver eneste aften, kræver det, at man bruger tid i køkkenet. Det kan dog godt være op ad bakke at skulle fremtrylle nærende og sunde måltider hver eneste dag når man kun har et særdeles begrænset antal timer til rådighed mellem fyraften og sengetid.

Hvis der både skal hentes børn, købes ind og laves mad er det så som så med den tid som ellers kan bruges på hygge og samvær. Mange børne familier er pressede på tid, og derfor står den lidt for ofte på fast food, rugbrødsmadder eller de samme kedelige retter som er nemme at fremstille men måske ikke ligefrem er kendetegnet ved deres sundhed eller nærende indhold.

Men sådan behøve det ikke at være. Med sunde og varierede måltidskasser kan du nemlig både slippe for indkøb og madlavning samtidig med at du hver eneste aften kan stille en ny og spændende ret på bordet. Og så kan familien få udvidet sin gastronomiske horisont uden at det behøver at kræve hverken lang tid, ekstra overskud eller en stor økonomisk investering.

Hvordan fungerer et måltidskasseabonnement?

Når du abonnerer på en måltidskasse vil du få leveret en kasse med et vist antal retter svarende til det valgte antal dage til døren en gang om ugen.

I kassen finder du såvel samtlige ingredienser til fremstilling af de forskellige retter som opskrifter herpå og diverse anvisninger i forhold til tilberedning. Mængden af ingredienser er tilpasset det ønskede antal kuverter således at du på effektiv vis undgår madspild. Og du vil kunne vælge om du ønsker måltider til hver dag i ugen eller om det kun er på særlige dage aftensmaden skal bestå af en ret fra en måltidskasse.

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du bestille lækre måltidskasser ud fra en fleksibel model. Du kan læse mere, og bestille din måltidskasse online, på https://www.kokkenshverdagsmad.dk/produkter/maaltidskasser/.