mad ud af huset

Bestil brunch som mad ud af huset

Bestil brunch som mad ud af huset

editorial

Skal du holde fest, og gider du ikke selv stå i køkkenet i flere dage før samt på selve dagen? Så er der en vis idé i at bestille mad ud af huset fra et professionelt catering firma.

Når du bestiller mad ud af huset kan du slippe for det hårde arbejde og få maden leveret direkte til døren. Dette gør livet meget nemmere for dig, især hvis du gerne selv vil deltage i festlighederne og ikke gider svede over komfuret under hele festen. Og skal du have overnattende gæster kan du også bestille brunch ud af huset.

Hvilke typer brunch ud af huset kan jeg få hos Kokken & Jomfruen?

Hvis du ønsker at bestille brunch som mad ud af huset hos Kokken & Jomfruen kan du vælge imellem tre forskellige varianter.

Der er kokkens favorit brunch, som er en ganske smagfuld kombinations brunch eller morgenmad hvori der indgår elementer så som rørt yoghurt med akaciehonning og knasende müsli eller granola, røræg med cocktailpølser og bacon, diverse pålæg eller charcuterie, og selvfølgelig de lune klassiske pandekager med honning.

Du kan selvfølgelig også tilvælge ost i skiver med peberfrugt og grøntsags snacks, samt naturligvis lækkert frisk bagt wienerbrød. Og så får du selvfølgelig også rugbrød, rundstykker og smør med.

Skal du servere brunch for et større antal mennesker, og for eksempel opsætte en brunch buffet, kan du vælge en Vælg Selv Brunch fra Kokken & Jomfruen. I Vælg Selv Brunch kan du vælge og vrage iblandt et kæmpe udvalg af brunch retter så som røget laks, mini tærter, røræg med bacon, omelet med skinke og ost, cocktail pølser, kyllingespyd, mini croissanter, baked beans, brasede kartofler, frikadeller og amerikanske pandekager. Og endelig kan du vælge den klassiske brunch som indeholder alle de velkendte brunch favoritter samt diverse pålæg og postej.

Se alle brunch varianter på kokken-jomfruen.dk.