Bananpandekager

Bananpandekager er en perfekt eftermiddagssnack

Bananpandekager er en perfekt eftermiddagssnack

editorial

Du kender helt sikkert det, at du kommer hjem fra arbejde eller skole og bare virkelig har lyst til noget sødt. Så meget, at du er parat til at gå ned i supermarkedet med det samme og købe tre plader chokolade. Det er selvfølgelig en mulighed bare at give efter for den lyst, men du kan også lige tænke dig om et øjeblik og se, hvad du har derhjemme. Det vil som regel både være sundere og billigere for dig. 

Har du nogle bananer, er det for eksempel nemt for dig at tilberede nogle bananpandekager. De tager ikke lang tid at tilberede, og de tilfredsstiller din trang til sødt. Det er derfor oplagt for dig, at du tilbereder dem. 

Har du ikke en god opskrift på bananpandekager, kan du for eksempel følge den hos dk-kogebogen.dk. Det er en stor online kogebog med opskrifter på dansk. Du kan næsten finde opskrifter på hvad som helst hos dem. Det er derfor virkelig en god side for dig at tjekke, når der er en opskrift, du mangler. 

image

Med forskelligt fyld kan du variere dine pandekager ud i det uendelige 

Hvis du spiser det samme flere gange i træk, vil du sikkert opleve, at det begynder at blive lidt kedeligt i længden. Så får du lyst til at spise noget andet, der har en anden smag. Men sådan er det ikke med bananpandekager. Der kan du jo blive ved med at komme forskelligt fyld på. Dermed kan du blive ved med at give dem en ny smag. Det er med til at sikre, at du aldrig bliver træt af dem. 

For eksempel kan du komme yoghurt og nødder på, eller bær og creme fraiche, eller æbler og kanelsukker eller chokolade og is, alt efter hvor sundt det skal være. Det er altså virkelig nemt for dig at give dine pandekager en ny og frisk smag.