massage østerbro

Få det bedre med en massage på Østerbro

Få det bedre med en massage på Østerbro

Massageterapi er en form for terapeutisk kropsarbejde, der ofte bruges til at reducere smerter, forbedre fleksibilitet og cirkulation, lindre stress og øge afslapningen. Massage har mange fysiske og mentale fordele, der kan forbedre det generelle velvære.

Hvad er de største fysiske fordele forbundet med massage?

De fysiske fordele omfatter forbedret muskeltonus og fleksibilitet, bedre søvnkvalitet, mindre stivhed og smerter i ryg og nakke, øget cirkulation af blod og lymfevæske, forbedret bevægelighed i leddene, lindring af spændingshovedpine, øget bevægelighed og fleksibilitet i leddene.

Virkningerne af regelmæssige massagebehandlinger kan mærkes næsten umiddelbart efter en behandling.

massage østerbro

Hvad får jeg mentalt ud af at modtage massage?

De psykiske fordele er lige så vigtige. Massage kan reducere stresshormoner (kortisol) i kroppen, hvilket kan føre til bedre humør, lavere angstniveau og en stigning i positive følelser som fred og tilfredshed. Massage fremmer også afslapning, hvilket hjælper mod søvnløshed ved at hjælpe dig til at falde lettere i søvn. Regelmæssige massagebehandlinger hjælper med at fremme en følelse af ro, som gør det muligt for folk at håndtere deres følelser og livets udfordringer mere effektivt.

De fysiske ændringer som følge af massage kan desuden føre til en bedre kropsholdning ved at øge kropsbevidstheden. Det betyder i praksis, at den person, der modtager massage, vil udvikle bedre signaler til kontrol af kropsholdning, som vil gøre det muligt for vedkommende at opretholde en god kropsholdning under daglige aktiviteter som for eksempel at sidde ved et skrivebord eller bruge en computer i længere perioder.

Desuden har forskning vist, at regelmæssig massagebehandling kan bidrage til at reducere risikoen for kroniske sygdomme som for eksempel hjertesygdomme på grund af den positive effekt på blodtrykket. Dette gør det til en ideel behandling for personer, der er i risiko for at udvikle disse typer sygdomme.

Du kan læse mere og booke tid hos byens bedste massør på kaatsumassage.dk.