tysk sprogkursus

Et tysk sprogkursus er både nemt og svært

Et tysk sprogkursus er både nemt og svært

Der vil altid være forskel på niveauet ved forskellige kurser, når man skal lære sprog, og det gælder sådan set også tysk, men selvom man måske har fundet det sprogkursus, der givetvis og beviseligt har lært mange mennesker tysk, så er det ikke ensbetydende med, at det vil falde godt ud til dit favør.

Og det har både noget med ens selv og sproget at gøre generelt og overordnet.

For det første handler det jo om, at man selv går motiveret ind til at lære det, og siden der er tale om et selvvalgt kursus, så skulle man da også forvente dette modsat tiden i folkeskolen for mange mennesker.

Men ofte føler nogle sig tvunget til at skulle have et sprog ekstra for at komme videre i deres uddannelse, for at kunne få sig et arbejde eller bare for at fortsætte med at få dagpenge – og så føles det lidt mere som tvang end et frivilligt valg.

Så hvis man allerede her stejler og ikke føler sig engageret i det, så får man nok ikke lært så meget, og om det er ens egne penge eller en anden instans, der betaler for det, så er det lidt spildte penge, også selvom du føler dig tvunget til at være der og egentlig ikke føler for at lære sproget.

Men der er jo også den faktor, at tysk ikke er det aller nemmeste sprog, der findes, men det er bestemt heller ikke det sværeste: vi bliver bare ikke udsat for det på samme måde, som vi gør det med for eksempel engelsk, hvorfor sproget godt kan forekomme lidt svært for mange.

Desuden taler man jo også om at have sprogøre, hvor nogle lærer den slags hurtigere end andre, ligesom det så måske er omvendt med matematik for andre.

Den slags er meget individuelt.