Maler Frederiksberg

Maler på Frederiksberg; udnyt servicefradraget og få malet derhjemme

Maler på Frederiksberg; udnyt servicefradraget og få malet derhjemme

editorial

Synes du ikke, det er det fedeste i verden at fatte pensel og spand og kaste dig ud i Projekt Mal hele huset? Så udnyt den gode mulighed for at få håndværkerfradrag, og få i stedet en professionel maler til at klare jobbet.

Enig. Der er ikke noget, der er meget mere kedeligt end at male væggene derhjemme. Slet ikke hvis det er hvide vægge, der skal males, hvor man ikke engang får fornøjelsen af at kunne se, hvor langt man er kommet.

Har du det lige sådan, kan du med fordel hyre en professionel maler på Frederiksberg. Det behøver ikke at være dyrt (faktisk er det sikkert billigere, end du tror), og hvis du udnytter håndværkerfradraget, kan du endda få nogle af pengene tilbage igen.

Hvad er håndværkerfradrag?

Er du ikke helt sikker på, hvad håndværkerfradrag egentlig er? Der er – som navnet også antyder – et fradrag, du kan få i din personlige skat, hvis du får udført noget arbejde af håndværkere i dit hjem.

I 2020 kan du få 12.500 kr. i håndværkerfradrag per person over 18 år, der bod i hjemmet. Det er ikke penge, du kan trække fra regningen, eller som du slipper for at betale – det er derimod penge, der trækkes fra i din skat, så du enten får dem tilbage næste år, eller betaler mindre i skat i løbet af året, hvis fradraget er registreret på forhånd.

Kan maleren trækkes fra, tænker du måske, og ja – det kan han eller hun rent faktisk. Du kan ikke trække selve malingen fra, men du kan trække arbejdstimer fra, og det løber alligevel op i en del, hvis det er et helt hus eller en lejlighed, der skal males. Er du i tvivl, så slå håndværkerfradrag om på nettet, eller spørg din lokale maler, der med sikkerhed kan hjælpe dig videre.