vvs

Kontakt din lokale VVS mand når boligen skal renoveres

Kontakt din lokale VVS mand når boligen skal renoveres

editorial

Står du for at skulle renovere dit hus eller din lejlighed, og er en ombygning af badeværelset en del af denne plan? Så bør du læse med i det følgende.

Få VVS hjælp til renovering af badeværelse

Hvis dit badeværelse skal bygges om i forbindelse med en istandsættelse skal der næsten med sikkerhed en autoriseret VVS installatør på banen. En sådan er nemlig påkrævet hvis du skal have flyttet et afløb, opsat et nyt toilet, eller etableret dræn til din vaskemaskine.

Faktisk er det meget få ting du selv må gøre i relation til VVS installationerne i din bolig. Alle elementer, som ikke kan skrues løs og fjernes fra bygningen, er defineret som faste VVS installationer. Disse må du ikke som lægperson selv begynde at fifle med. Du kan nemlig risikere at komme ganske galt af sted.

Skaber du ved et uheld tilbageløb fordi du roder med de faste VVS installationer kan du komme til at blande spildevand og drikkevand, med risiko for ganske alvorlige forgiftninger til følge.

Du kan faktisk risikere at få andre menneskers liv og helbred på samvittigheden. Og skulle du slippe af sted med udelukkende at forårsage en vandskade skal du ikke regne med at dit forsikrings selskab er villig til at dække udgifterne i forbindelse med udbedring af denne.

Lad din VVS’er hjælpe med planlægning af installationerne

Det kan godt betale sig at hive VVS manden ind over projektet på så tidligt et tidspunkt som muligt. Så får han nemlig mulighed for at give sit besyv med når det gælder planlægning af den mest hensigtsmæssige rørføring. Du kan dermed være sikker på at dine nye VVS installationer bliver udført på optimal vis – og at de kan holde i mange år.

Hos Harald Røgen & Sønner ApS kan du få VVS hjælp i Aarhus og omegn. Læs mere på rogen.dk.