videoovervågning

Videoovervågning til butikker

Videoovervågning til butikker

editorial

Hvis du er butiksejer, oplever du sandsynligvis svind i form af butikstyveri. Selv om tabet måske ikke beløber sig til de store summer, og selv om forsikringen muligvis dækker størstedelen, er det stadig ærgerligt at måtte konstatere færre varer på hylderne i forbindelse med status optælling.

Der er stadig rigtig mange mennesker derude, som ikke kan kende forskel på dit og mit – desværre. Og det er ret surt at skulle miste omsætning til denne type forbrydere. Men heldigvis kan du forebygge.

Hvordan kan jeg beskytte mig mod butikstyveri?

I mange tilfælde kan der være en vis idé med at udstyre varerne med en alarm. På den måde kan du fange butikstyve når de forsøger at forlade butikken med deres koster uden først at få fjernet alarmen.

Det er dog sjældent tilstrækkeligt med alarmer. For det første er det ikke alle varer som er egnede til påmontering af alarm. Og for det andet kan du risikere at misdæderen tager flugten selv om alarmen hyler.

image

Effektiv tyverisikring i din butik med videoovervågning

Du kan derfor med stor fordel lad dit alarm system supplere af videoovervågning. Overvågningskameraer kan opsættes såvel inden døre som uden for din butik, hvor de kan overvåge gange, indgang til prøverum og samtlige afkroge af rummet samt indgangspartiet.

Med synligt opsatte overvågningskameraer kan du opnå en forebyggende effekt. Knap så mange potentielle butikstyve vil være tilbøjelige til at gennemføre deres forehavender hvis de ved at de risikerer at havne på skjult – eller måske knap så skjult – kamera. Og med optagelser fra et eller flere overvågningskameraer kan eventuelle vagter eller politiet nemmere finde og pågribe gerningsmanden.

Find udstyr til videoovervågning af butik online

Hvis du ikke ønsker at bruge en mindre formue på overvågningskameraer kan du finde disse hos DKKamera. Klik ind på dkkamera.dk og find alt hvad du skal bruge til videoovervågning.