Toyota, brugte biler

Toyota leverer stadig teknik og stabilitet

Toyota leverer stadig teknik og stabilitet

editorial

Oplev fantastiske Toyota brugt

Det var popgruppen TV2, der i sin tid sang om fantastiske Toyota. Og noget må da der også være om snakken. For i mange danske indkørsler holder der netop en Toyota. Det gør der, fordi den japanske bilproducent i mange år har sendt biler på markedet, der altid stræber efter den højst mulige sikkerhed. Derudover er Toyota også kendetegnet ved altid at være med helt fremme, når det handler om at installere ny teknik i bilerne. Endelig er Toyota også en rummelig familiebil, hvor der er god plads til både far og mor samt deres unger på bagsædet.

Den første Toyota, nemlig modellen Toyota Crown de Luxe, kom til Danmark i 1963, og i dag kører der cirka 300.000 biler rundt på de danske veje med Toyotas logo bagpå. Det har gjort Toyota til en populær bil på det stadig stigende brugtvognsmarked.

Corolla eller Carina

Når Toyota har været markedsførende herhjemme i de sidste mange år, så skyldes det altså, at du her får en virkelig perfekt bil for pengene. Da japanerne leverer et virkeligt kvalitetsprodukt, findes der derfor mange brugte Toyota’er på det danske brugtbilsmarked. Det betyder, at du på Biltorvet nemt kan finde dig en god og billig Toyota, som stadig har rigtig mange kilometer tilbage i motoren. Så uanset om du ønsker en Toyota Corolla, Carina, den mindre Aygo eller familiebilen Avensis, så har Biltorvet lige den Toyota, der passer til de ønsker og behov, du og din familie måtte have.

Find din Toyota online

På Biltorvet.dk finder du Danmarks største online portal med nyere brugte biler. Her kan du få dig en rigtig god Toyota, hvor den tidligere ejer har betalt størstedelen af de afgifter, biler herhjemme er belagt med. Toyota startede med at fremstille vævemaskiner i 1918, indtil de heldigvis i 1936 gik over til at sende gode, solide biler med meget teknik på gaden. Derfor er Toyota et oplagt valg for dig, der er på udkig efter en brugt bil, der stadig har mange kilometer foran sig.