gulvafslibning på Fyn

Sørg altid for at få slebet gulvet, inden du flytter ind i din nye bolig

Sørg altid for at få slebet gulvet, inden du flytter ind i din nye bolig

editorial

Inden du flytter ind i en ny bolig, er det altid en god ide, at du sørger for at få slebet eller afhøvlet gulvet. Det vil nemlig være langt nemmere for dig, at du får det gjort, inden du flytter ind. Venter du, til du har boet i din bolig i et par år, vil du jo skulle til at flytte alle møblerne, inden gulvmanden kan komme i gang. Når du gør det, inden du flytter ind, vil der slet ikke være nogen møbler at flytte. Du slipper derfor for en stor del af det arbejde, der er ved at få høvlet gulvet. 

Leder du efter et godt gulvfirma til at hjælpe dig, kan det for eksempel være en god ide, at du henvender dig til Gulvkanonen. Det er et firma, der kan hjælpe dig med at slibe og afhøvle gulve i stort set hele Danmark. De har derfor rigtig stor erfaring på området, og du kan være sikker på, at du får et godt resultat. Se mere her

gulvafslibning på Fyn

Tænk over efterbehandling, inden du bestiller gulvmand

Når du skal have slebet eller afhøvlet dine gulve, skal du efterfølgende også have foretaget en efterbehandling af dem. Det er en god ide, at du har tænkt over, inden du kontakter gulvmanden, hvilken form for efterbehandling du gerne vil have. På den måde går bestillingen af gulvmanden langt hurtigere. 

Hos Gulvkanonen kan du vælge mellem fire forskellige former for efterbehandlinger: lak, lud, olie og sæbe. Hvilken behandling der er den rette for dig, afhænger hovedsageligt af to ting: Hvordan dit gulv bliver brugt, og hvilket udseende du gerne vil have til det. 

Er det et gulv, der bliver slidt meget på, vil en efterbehandling med lak klart være det bedste, da det er den mest holdbare. Bliver der ikke slidt lige så meget på gulvet, kan du godt vælge en af de andre behandlinger.