fuglebade

Pænt udvalg af flotte fuglebade

Pænt udvalg af flotte fuglebade

editorial

Søger du et fuglebad til din have og ønsker at se et pænt udvalg, så det passer til din stil og have? Et fuglebad både pynter i haven og giver liv, da fuglene hurtigt opdager, at de kan vaske sig i badet, og din have kan få mange besøg. Dermed har du mulighed for at betragte fuglene fra dit vindue. Det kan være ret sjovt at se dem baske rundt i badet og se deres interaktion.

På gladegaver.dk kan du se et godt udvalg af flotte fuglebade. Det er ikke kun fra dit vindue, du kan betragte fuglene, for hvis du/I sidder stille i haven eller er et stykke væk, kan I sidde udenfor og se på dem. 

Stående, på fod og hængede fuglebade

Du kan både vælge stående fuglebade, fuglebade på fod, hængende samt på pind. Hvis du har en stor have, kan du passende vælge et stort fuglebad. Du skal have et godt træ eller lign., hvis du fx ønsker et hængende fuglebad.

Nogle af fuglebadene er mere egentlige drikkesteder med for lidt plads til, at fuglene kan vaske deres fjer, men det er anført på Gladegaver.dk, hvis de er for små til at være egentlige fuglebade. 

Gode gaveidéer til haven

Måske skal du ikke selv have et fuglebad, men søger en god gave til en, der elsker sin have. Gladegaver.dk startede med indehaverens interesse for natur og have kombineret med passionen for skæve og sjove ting. 

Du kan glæde nogen med en sjov gave til haven, som du måske endda kan love, at ikke ret mange har. Måske kender du nogen med have, en person med få gaveønsker, og så er en fin gave til haven overraskende og ideel. 

Fx er den hjerteformede blomsterholder i sort jern med flotte krummelurer  til ophæng til kun 150 kr. en rigtig sød gave til husets indgang eller på en altan.