Herman Miller

Herman Miller Aeron - kontorstolenes konge

Herman Miller Aeron - kontorstolenes konge

editorial

Leder du efter en lækker kontorstol, som er behagelig at bruge hele dagen lang? Så kan du finde hvad du søger i en Herman Miller Aeron.

Hvorfor anskaffe en Herman Miller Aeron?

Herman Miller Aeron er den klassiske Herman Miller kontorstol som igennem mange år har været kontor folkets favorit. Når du ser reportager fra de store corporate domiciler i USA i TV vil Herman Miller Aeron kontorstole typisk optræde på kontorer og i mødelokaler.

Herhjemme er Herman Miller Aeron stolene også særdeles populære – og det med god grund. Herman Miller Aeron stolen er nemlig helt utroligt behagelig at sidde i. I stedet for en pude i sædet og i ryglænet er Herman Miller Aeron stolen forsynet med et særligt net som støtter og ventilerer på én og samme tid. Dette giver den bedste komfort og understøtter samtidig ergonomien i den berømte stol.

De mange muligheder for justering og tilpasning gør Herman Miller Aeron til en prima kontorstol for dig som ikke stiller dig tilfreds med sekunda varer. Herman Miller Aeron fås i tre forskellige størrelser – A, B og C – som hver især passer til mennesker med varierende kropsbygninger. Det er således muligt at finde en Herman Miller Aeron som matcher din højde og vægt helt perfekt.

Dertil kommer at du kan udvide din Herman Miller Aeron med eksempelvis lændestøtte, armlæn i læder, en nakkepude og ekstra bløde hjul. Og så er din Herman Miller Aeron også bare en fryd for øjet rent designmæssigt.

Hvor kan jeg købe en billig Herman Miller Aeron?

Hvis du ønsker at købe en spritny Herman Miller Aeron skal du have den store tegnebog frem, for denne stol er ikke helt billig. Du kan dog finde en brugt Herman Miller Aeron i refurbished version hos ValueShop – klik ind på ValueShop.dk og se det store udvalg.