apotek

Find diverse dagligdags produkter hos dit lokale apotek

Find diverse dagligdags produkter hos dit lokale apotek

Står du ofte og mangler en god sæbe eller body lotion, men har du svært ved at finde produkter uden allergener? Eller er du i tvivl om hvilken type rygestop produkt du skal vælge? Så kan du med fordel opsøge dit lokale apotek.

Hvad kan jeg købe på apoteket?

Dit lokale apotek byder nemlig på andet og mere end blot hovedpinepiller i håndkøb og udlevering af læge ordineret medicin ved fremvisning af recept. Faktisk kan du med fordel bruge dit apotek til indkøb af mange produkter, du har brug for i det daglige.

Når du for eksempel køber produkter til personlig pleje på apoteket, er du garanteret produkter som indeholder det absolutte minimum af potentielt farlige tilsætnings stoffer. Det kan for eksempel være ftalater eller diverse hormon forstyrrende eller allergi fremkaldende stoffer så som parfume eller kunstig farve.

Alle de produkter du kan købe på apoteket er gennemtestede og godkendte af diverse myndigheder. Dette gælder også vitaminer og mineraler samt kost tilskud og naturlægemidler. Vil du således være helt sikker på at få varer i høj kvalitet, er det en rigtig god idé at købe dem på apoteket.

Der ud over kan du købe diverse produkter til sårpleje, for eksempel plastre i forskelligestørrelser, kompresser og bandager. Apoteket er også i leveringsdygtig i almindelige præventions midler, lige som du finder diverse produkter til intim hygiejne og lignende. Og så kan du selvfølgelig også få hjælp til rygestop i form af nikotin produkter så som plastre, mundspray, tabletter eller tyggegummi.

Lad din apoteker hjælpe dig med at vælge rigtigt

Fordelen ved at handle på apoteket er at de dygtige farmaceuter og farmakonomer, som er tilknyttet et sådant, vil kunne yde kvalificeret rådgivning og vejledning inden for valg af håndkøbsmedicin samt anvendelse her. Du kan læse mere om dit lokale apotek i Randers på https://randersjernbane.apotekeren.dk/