Broste glas

En smuk samling af glas fuldender middagsbordet

En smuk samling af glas fuldender middagsbordet

Når du dækker middagsbordet, er glas en af de vigtigste dele, der fuldender din opsætning.

Uanset om det er familie, venner eller gæster, der kommer på besøg, tilføjer smukke glas et strejf af luksus og giver samtidig en tiltrængt forfriskning under måltidet. Men med så mange glas derude, hvilke skal du så vælge?

 

Find den rette stil

For et klassisk, tidløst look kan du ikke gå galt i byen med glas af krystal. Krystalglas er en elegant løsning på dine behov for drikkevarer og fås i en lang række forskellige former og størrelser. Fra stilkede glas til vin og champagne til glas til juice eller vand – at investere i nogle kvalitetsglas af krystal er den perfekte måde at fuldende ethvert middagsbord på.

Hvis du er på udkig efter noget mere moderne og mindre formelt, kan glas også fås i mange forskellige designs. Disse glas behøver ikke at være lige så fine som krystalglas, men giver stadig en stor indflydelse, når det gælder styling af din borddækning. Fra farverige muligheder, der tilføjer et stænk af farve, eller teksturrige designs, der får dine drinks til at skille sig ud – fx Broste glas.

 

Broste glas

 

Find de rigtige glas til hver drink

Når du vælger glas, er det vigtigt at vælge de rigtige glas til de forskellige drikkevarer. For eksempel bør rød- og hvidvin serveres i glas, der er designet til at fremhæve deres specifikke aroma og smag.

Champagneglas er også vigtige til en særlig lejlighed – du behøver dog ikke at investere i dyre krystalglas, da almindelige fine glas er helt tilstrækkelige.

Til spiritus som whisky og gin er glas med smal kant med til at koncentrere aromaerne og smagen af din drik.

Hvad angår vand- eller juiceglas, er kortere glas bedst egnet til disse drikkevarer.

Uanset hvilken stil du beslutter dig for, er det vigtigt at investere i kvalitetsglas. God fornøjelse!