gulvslibning

En gulvslibning gør dit gulv smukt og skinnende som nyt

En gulvslibning gør dit gulv smukt og skinnende som nyt

editorial

Er du ked og træt af at glo på de slidte og triste trægulve, som – uagtet at de måske ikke engang er særligt gamle – fremstår grimme og snuskede, uanset hvor meget (eller hvor ofte) du vasker dem? Så er der en sandsynlighed for, at de er så slidte i overfladen, at de trænger til en grundig gulvslibning for at komme til at stråle igen.

Hvordan ved jeg, at mine trægulve er slidte?

Tegnene på slid i et trægulv fornægter sig ikke. Og dette i særdeleshed, hvis trægulvet er behandlet med lud eller med sæbe. Et sæbebehandlet trægulv er noget af det smukkeste, der findes, inden for gulv belægning. Det lækre, organiske materiale kommer fuldt ud til sin ret med en sæbebehandling, som på blid og naturlig vis bleger trægulvet og giver det en silkemat og ensartet overflade. Sæbebehandlede trægulve er så også samtidig den type gulve, som kræver allermest pleje og omsorg. Du vedligeholder dit sæbebehandlede trægulve ved at vaske det regelmæssigt med plejende sæbe. 

Afhængigt af, hvor meget slid, der forekommer på dit gulv – om du for eksempel har børn eller kæledyr – skal du regne med at vaske dit trægulv mindst én gang om ugen, og ofte hyppigere. Forsømmer du vedligeholdelsen af dit trægulv, sker der det, at den beskyttende sæbehinde bliver slidt bort – og så trænger støv, skidt og spildte, farvede væsker så som kaffe, the, sodavand og lignende ned i træets overflade og bliver opsuget. Og disse misfarvninger og skjolder kan kun fjernes ved en grundig og effektiv gulvslibning.

Find din dygtige og grundige gulvafsliber online

Hvis du ønsker at opnå det optimale resultat ved en gulvslibning, så dine gulve kommer til at stå som nye igen, kan du med fordel kontakte en professionel gulvmand. På https://gkservice.dk/ finder du udelukkende kompetente gulvslibere – klik ind og læs mere