Gulvafhøvling København

Derfor skal du vælge en gulvafhøvling af dit trægulv

Derfor skal du vælge en gulvafhøvling af dit trægulv

editorial

Når du træder ind i hjem i dag, er der med stor sandsynlighed trægulve i boligen eller i sommerhuset. Det er noget vi i Danmark sætter pris på, når vi køber en bolig. Et trægulv giver nemlig en indbydende og varm stemning, når man træder ind i et hjem. Du kan i dag få trægulve i mange forskellige træsorter og typer, så der er noget for enhver smag. Det er med til at samle indretningen og skabe den rette stemning, for det vi Danmark kalder hygge. 

Hvornår bør du få afhøvlet dine trægulve?

Et trægulv bliver dog naturligt nedslidt med årene. Der kan med tiden derfor opstå små misfarvninger, når der bliver spildt noget på gulvet. Alt efter, hvad det er for et trægulv, kan du også opleve at der kommer mærker og ridser i gulvet fra evt. husdyr som en kat eller hund. Det kan også komme af smalle ben på dine spisebordsstole, eller fra din sofa. Så længe det er overfladeridser, så det kan det klares med en gulvafslibning.

Det er først, når ridser og mærker bliver dybere end 3 mm at du bør overveje en gulvafhøvling. Her går man dybere ned i trægulvet, for at udbedre den skade der er kommet i trægulvet. Her vil den rette fagmand sikre sig at arbejdet bliver udført så perfekt, at du ikke vil kunne se den tidligere skade igen. Dit gulv kommer derfor til at se ligeså flot og pænt ud som var det nyt igen. 

Få altid en efterbehandling efter en gulvafhøvling

Det er langt billigere, nemmere og hurtigere at få afhøvlet dine trægulve, hvorfor vi altid anbefaler at få lavet en efterbehandling af trægulvet efterfølgende. Dermed er dit trægulv flot og skinnende, hvorfor det også bliver mere modstandsdygtig overfor fremtidig slitage. Dermed holder dit trægulv sig flot i længere tid.