varmepumpe

Skru ned for varmeregningen med en varmepumpe

Skru ned for varmeregningen med en varmepumpe

Står du for at skulle skifte det gamle oliefyr ud, eller leder du efter nye elpaneler? Så burde du overveje, om det ikke var på tide at skifte til en miljøvenlig og energi effektiv varmepumpe. Vidste du for eksempel, at du med en varmepumpe kan regne med at skære 60 til 80 procent af dine samlede årlige udgifter til opvarmning af din bolig? En varmepumpe er nemlig meget mere energi effektiv end et gammelt, slidt fyr, eller opvarmning af hus ved hjælp af elektriske varmeovne. Og så får du mange andre fordele oven i købet, når du vælger at skifte til en varmepumpe.

Varmepumper sparer energi

Med en varmepumpe – hvad end der er tale om en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe – kan du som sagt spare mange penge på opvarmning af såvel din bolig som – når det gælder luft til vand varmepumper – det vand, du bruger til at bad eller opvask. Dette skyldes varmepumpens høj energi effektivitet. Denne bevirker samtidig, at varmepumpen er langt mere miljø- og klima venlig, end dit gamle oliefyr eller dine ineffektive og dyre elpaneler. Således gør du noget godt for miljøet, når du vælger en varmpumpe.

Find din nye varmepumpe online

Hvis du er i markedet efter en god, effektiv varmepumpe som erstatning for dit nuværende varmesystem, er det en god idé at gøre sin research – og vælge en varmepumpe fra en anerkendt producent. På billigventilation.dk kan du finde de nyeste og mest energi effektive varmepumper fra kendte brands så som Panasonic, Metro Therm, Mitsubishi, Bosch, LG og Danfoss.

Samtlige varmepumper lever op til de gældende standarder på området, og vil med sikkerhed kunne spare dig for en stor procentdel af din årlige varmeregning. Se hele udvalget af varmepumper på https://www.billigventilation.dk/shop/varmepumper-24s1.html, hvor du også kan læse mere om, hvorledes du kan opnå energi tilskud ved installation af varmepumper.