Skarpe kompetence og bedre work flows med Excel kurser

Skarpe kompetence og bedre work flows med Excel kurser

De fleste mennesker, som arbejder med kontor funktioner til daglig, kender til det smarte program Microsoft Excel. Der er mange anvendelses muligheder i Microsoft Excel – mindst lige så mange som der er job funktioner og brugere. Det er dog de færreste, som udnytter Microsoft Excels muligheder til det yderste.

Selvfølgelig er det ikke alle, som i deres daglige arbejds funktion har brug for at bruge de mere avancerede funktioner i Microsoft Excel. Men der er mange, som sagtens ville kunne optimere deres work flows og produktivitet samt minimere deres fejl margin ved at lære Microsoft Excel bedre at kende.

Hvad kan jeg lære på et kursus i Microsoft Excel?

Er du en af dem, som godt kunne tænke sig at lære om hvorledes du udnytter de mange smarte og nyttige funktioner i Microsoft Excel, kan du med fordel tilmelde dig et kursus i Microsoft Excel hos 4D.

4D er en kursus udbyder, som har specialiseret sig i tilrettelæggelse af kurser i IT særligt rettet mod det danske erhvervsliv. Hos 4D finder du således en lang række kurser som beskæftiger sig med applikationer i Microsoft Office pakken – her under Microsoft Excel. 4D kender behovet for såvel specialiserede som generelle kurser i Microsoft Excel, og tilbyder derfor begge dele.

På kurserne Excel grundlæggende, Excel udvidet og Excel avanceret gennemgås ganske grundlæggende funktioner og arbejdsmetoder i Microsoft Excel fra ende til anden, og du lærer om alt fra de mest simple regnearks funktioner så som opstilling af tabeller og anvendelse af de indbyggede formler til opbygning af komplekse formler med anvendelse af dynamiske områder samt automatisering af handlinger via indspillede makroer.

Der ud over finder du en del højt specialiserede kurser i Microsoft Excel. Og du kan altid snakke med de dygtige kursus undervisere om at få tilrettelagt et Microsoft Excel kursus særligt til din virksomheds behov.

Læs mere på https://www.4d.dk/kurser/office/excel