Retro lamper med moderne touch

Retro lamper med moderne touch

De unikke &Tradition lamper er nutidens bud på fortidens lamper – det er dansk design, der ærer fortiden og tjener nutiden med blik for fremtiden. Retro-lamper med moderne touch og tidløse linjer. 

Alle kendinger – med et moderne twist

Du har med garanti set dem alle før – de fine retro lamper, der aldrig går af mode og altid fører dine tanker tilbage på mormors stue eller farfars skrivebord. Men &Tradition lamper er lidt mere end blot en revival af fortiden, det er en indtænkning af nutiden. Den allestedsværende Flowerpot eller den buttede Copenhagen-serie er blot nogle af de elskede og kendte kreationer fra det innovative mærke. Der er vist respekt for det oprindelige design og tænk på nutidens tendenser. Farverne er tilpasset en moderne farveskala og blanke overflader er blevet matteret i en moderne udgave. &Tradition lamper lever op til navet og bevarer traditionen i en moderne tid.

Derfor vælger alle designerlamper

Intet hjem uden en designerlampe, men hvorfor? Fordi en designerlampe er et køb for livet. En smuk designerlampe fra &Tradition lamper er mere end blot en pryd for øjet, det er kvalitet og tidløs design. De klassiske designikoner er netop blevet ikoner, fordi de formår at mixe fortid og nutid og fremtid i én skøn blanding og på samme tid være uden for tid og indretningsstil. Blowns ananas-inspirerede loftlampe fra fortidens entréer får nyt liv i moderne hjem som praktisk arbejdslys i køkkenet, funky væglampe ved sofaen eller som smuk natlampe ved sengen. Tiden kalder på nye placeringer af gamle kendinge, og hos &Tradition lamper finder du dem alle i én kollektion. Hæng en sort og en hvid Copenhagen lampe ved siden af hinanden og skab den kontrast, der ligger i brugen af retro-lamper. Det handler om at turde, der er ingen regler og dit personlige præg er blot endnu et aspekt til &Tradition lamper.