terrasse pris

Hvad koster en ny terrasse?

Hvad koster en ny terrasse?

Sommeren er snart over os og forestil dig at sidde på din nye terrasse en lun solskinsaften sammen med vennerne og familien, med gang i grillen og ungerne leger og griner. Det bliver ikke meget bedre.

Derfor er det også noget de fleste nye husejere går i gang med at få bygget, hvis der ikke allerede er en terrasse. Det kan imidlertidig godt betale sig at vente et år eller 2 og lære huset og haven at kende. Hvis du venter kan du bedre vurdere, hvor den skal ligge i forhold til solen og evt. blæst. Det kan også vise sig, at terrassen ikke skal ligge oppe ved huset, men i stedet et helt andet sted i haven.

Du kan få en terrasse pris ved at kontakte en tømrer og få ham til at komme med et tilbud.

Få et tilbud af en tømrer

Med mindre at du har planer om selv at bygge den, kan du med fordel kontakte op til flere tømrer og få dem til at komme med forslag til, hvordan terrassen kan bygges og hvad den vil koste. Ved at få flere tilbud, får du ikke alene et overblik over prisniveauet på en terrasse, du får også flere ideer til hvordan terrassen kan bygges.

Husk at du ikke alene skal fokusere på prisen, men også på materialevalg, punktlighed og hvilken løsning de er kommet med. Det er også en god ide at undersøge, hvad tidligere kunder har haft af erfaringer. Undersøg om der står noget på Trustpilot eller en lignende side.

Du skal ikke kigge på hvad de bedste eller dårligste anmeldelser skriver, men du skal se om der bliver skrevet det samme flere gange. Det kan både være positive som negative kommentar. Er noget blevet nævnt flere gange, vil det nok også ske i dit tilfælde.