E cigaret

Bliv gode venner med dine lokaler forhandler af E cigaret

Bliv gode venner med dine lokaler forhandler af E cigaret

editorial

Er du også typen, der lige får en sludder med din lokale grønthandler?

Kan du lide lige at stoppe lidt op og få en snak med din købmand, når der ikke er en lang kø?

Så er du nok en af de mere gammeldags typer, der ikke er ved at glemme glæden ved den nære kontakt med de mennesker, vi begår os med til dagligt, men som vi alligevel ikke kender navnene på og dårligt kan huske, hvordan deres stemmer lyder.

Set lidt oppefra, så er det da egentlig lidt mærkeligt, at man ikke kender sådan nogle mennesker lidt mere indgående, når man i praksis bruger en del tid med dem og er afhængig af dem.
Du ville jo nok undre dig, hvis der pludselig stod en anden person bag disken, næste gang du gik ned for at handle.

Nogle gange kan det endda redde hele ens dag, at ens lokale forhandler lige smiler en ekstra gang eller giver en en bemærkning med på vejen.

Det er nok en lidt dansk ting på linje med, at vi godt kan lide at have vores egen plads i bussen og ikke taler med fremmede, men en fremmed er som bekendt bare en ven, du ikke har lært at kende endnu – så længe man tager sig sine forholdsregler, selvfølgelig.

Man går jo heller ikke på værtshus jævnligt det samme sted uden at lære indehaveren at kende, for her er det socialt accepteret at gøre dette.

Måske kan det også hænge sammen med, at så mange af os bestiller online og får leveringer hjem, så man misser det personlige led.

Men hvem siger, man ikke kan få et personligt forhold til ens webshop, selvom man så får sat navn på en medarbejder, men misser ansigtet?

Dette kan du jo prøve at gøre med din sædvanlige forhandler af e-cigaretter og andet tilbehør, hvilket kunne være esug.dk.

Det kan medføre gode tilbud, fordelagtig information og viden, før det kommer ud på markedet.

Hvad er der egentlig at miste?