Eyelash extensions

Øjnene er sjælens spejl, øjenvipper er spejlrammen!

Hver kvinde drømmer om en perfekt og samtidig naturlig look uden daglig brug af mascara og makeupfjerner.

Takket være styling af øjenvipperne kan du nyde dit smukke udseende i lang tid. Korrekt anvendte applikationsteknikker og perfekt pasform, tykkelse og længde vil ikke skade dine naturlige vipper.

Styling vælges altid individuelt for hver kunde. Vi lægger vægt på form og konstruktion af øjet samt helheden i ansigtet.

Med Eyelash extensions kan du fylde og forme dine vipper, som du har lyst – og du behøver ikke en gang at tage dem af igen.

KOM IND TIL EN GRATIS KONSULTATION FOR AT HØRE MERE OG SIG FARVEL TIL MASCARA EN GANG FOR ALLE.

Når du drømmer om Bambivipper er svaret her

Hvilke typer behandlinger tilbyder I?

Vi bruger mink, silk og flat eyelash extensions vipper til vores behandlinger.

Vi bruger inden dyrehår, og alle vores produkter er veganske, ikke testet på dyr og derfor "cruelty-free".

Hvor tit skal jeg have opfyldninger?

Du skal komme til opfyldning af dine vipper mellem 2-4 uger. Opfyldningerne tager mellem 45-120 minutter.

Single holder som udgangspunkt ca. 2-3 uger, før du vil føle, at du trænger til en opfyldning. Vi arbejder her med 1:1 påsætning.

Volume, Hybrid og Camellia holder ca. 4-5 uger, da vi kan arbejde med mange volume ultrafine vipper af gangen pr. naturhår.

Du får altid en udførelig aftercare folder med, som beskriver hvordan du kan vedligeholde dine vipper optimalt derhjemme. 

De fleste af vores kunder er trofaste kunder(da man bliver fuldstændig afhængig af vipper), de har fået opfyldninger i flere år af gangen og har deres eyelash extensions på ubestemt tid uden at miste deres egne vipper.

*Skal du have over 5D bedes du ringe til klinikken for at aftale pris og behandling.

Hvordan gror mine vipper?

Øjenvipper er jo som bekendt omkring dine øjne for at beskytte dem imod skidt og andre fremmedlegemer. Det behøver de som sådan ikke at være lange for at klare, men de fleste af os drømmer alligevel om de dér store dådyrøjne med lange, fyldige vipper.

Nogen af os kan bare ikke få det, og hvorfor er det egentlig sådan? Vipper gror egentlig ret hurtigt, så man skulle tro, at det derfor var nemt at få lange vipper. For mange af os sker det bare ikke. Det skyldes at dine vipper både falder af og knækker på daglig base lige som håret på hovedet.

En vippecyklus er ca. 90 dage og en vippes vækstfase er ret kort omkring 25 dage. 

Den hurtige vækst kan altså kun lige nå at følge med, inden en ny vippe falder ud. Dine vipper falder naturligt ud, men de bliver også meget påvirket af stress, sollys, homonelle perioder, når man gnider sig i øjene osv.

Du kan selv forsøge at modvirke disse knæk og udstødninger ved at minimere brugen af makeup, vippebukker, øjenmakeupfjerne og generelt gnidninger i om omkring øjnene.

Vil du have volumen eller længde?

Der findes flere forskellige måder at lave dine vippeextensions på. Nogle giver volumen, andre længde, mens andre er med det formål at være så naturlige som muligt. De mest populære metoder er Single/klassisk, Russian Volume og senest Hybridmetoden(kombination af volume og single).

Russian Volume er, som navnet antyder, med henblik på at få lækre, voluminøse vipper. Det gøres ved at påsætte et sted mellem 2 og op til 20 extensions ekstremt fine kunstige vippehår til hver enkelt vippe. Du vil altså få vipper, der syner meget tykkere. 

Single Lash er modsat Russian Volume en teknik, hvor der kun påsættes én enkelt vippe på hver af dine egne naturlige vipper. Det er har tidligere nok været den mest populære metode, fordi det giver det mest naturlige look, men volume vinder i den grad ind i dag. 

Hybrid er den perfekte blanding af de to andre teknikker. Single Lash og Russian Volume møder hinanden, som giver fylde og mere spikes og tilfædige vipper a la Kim Kadashian. Det er den perfekte metode til dig, der sætter pris på et fyldigt og mere pjusket look.

Hvad sker der under behandlingen med Eyelash extensions?

Vi giver dig først en lashwash, som består af vippeshampoo og afrens af naturhår eller eyelash extensions ved opfyldning samt hurtig lufttørring. Du får herefter øjenpatches eller en meget skånsom siliconetape under øjene, som holder de små hår under øjnene væk fra hvor vi arbejder på de øverste vipper. Med pincetter påsætter vi små, tynde fine kunstige hår med en speciel lim ca. 0,3-0,5 mm fra vippegrænsen, og derfor kommer limen ikke i berøring med huden. Vipperne er omhyggeligt udvalgt, så dine egne vipper ikke bliver belastet. Behandlingen tager ca. 2 timer for et nyt sæt Single eyelash extensions og ca. 3 timer for et nyt sæt Volume, Hybrid eller Camellia. Eyelash extensions behandlingen foregår med lukkede øjne, mens du ligger og nyder beroligende musik og bliver nusset om. De fleste falder i søvn og nyder behandlingen, der er 100 % smertefri.

Efterbehandling af dine vipper

Vi anbefaler ingen vand eller damp, træning, sol og lignende de første 24 timer. Limen skal have ro til at sætte sig helt, når du kommer hjem. Vi anbefaler at vælge aftercareprodukter uden olie og som selvfølgelig er skånsomme for dig og gerne naturen. 

Mascara bør du under ingen omstændigheder bruge på dine vippeextensions – uanset hvor længe det er siden, du har fået dem sat på. En vippebukker bør heller ikke bruges med vippeextensions, da det kan knække eller ændre formen på dine smukke vipper på en uhensigtsmæssig måde.

Farvning af vipper bør undgås, efter du har fået lavet dine extensions. Der er heldigvis råd for det, hvis du har lyse vipper. Du må nemlig gerne få farvet dine øjenvipper inden. Det skal bare ske mindst 48 timer før, således at dine vipper ikke bliver overbelastede. Det kan også påvirke effekten af limen, hvis der sidder rester af farve på dine vipper.

Hvis du sørger for at holde dit til disse råd, vil dine vipper holde sig skønne indtil næste genopfyldning. 

En tiltrængt genopfyldning

 

Det anbefales, at du får lavet en genopfyldning en gang hver 3.-4. uge, hvor du får repareret de vipper, der er knækkede eller faldet ud. Således holdes dine vipper altså flotte og lange hele tiden.

Hvis du ikke har planer om at få dine vippe genopfyldt, anbefaler vi, at du lader dem gro ud eller får dem fjernet igen. Du bør under ingen omstændigheder fjerne dine vipper selv. Det kan skade dine naturlige vipper og endda trække dem med ud, så du står tilbage uden vipper eller med store huller.

Du kan få dine vipper fjernet skånsomt og korrekt hos din salon, så du sikrer, at der ingen skade sker på dine naturlige vipper.

Kan alle lave Eyelash extensions?

Nogle mener, at vippeextensions er noget, der sagtens kan foregå i hjemmet. Det frarådes dog kraftigt, selvom du kan købe alle produkter til hjemmebrug. Det er ødelæggende for vores branches ry på grund af de mange dårlige behandlinger som bliver udført, priserne er oftest 200-300 kr. for et nyt sæt vipper, hvilket også udhuller vores branche og skaber en urealistisk forestilling for vores kunder og behandling og sidst men ikke mindst er det ødelæggende for dit helbred og udseende. Det er en alvorlig sag at lege med kemi omkring øjnene med pincetter, og det bør kun gøres af en professionel. Konsekvensen kan være livsvarige allergier, øjenlågsbetændelse, hårmider og at man mister sine naturlige vipper hår med uoprettelige skader på vækst og fylde. Dine vipper bliver aldrig normale igen, hvis behandlingen er forkert udført.

Det kan bedst svare sig for dig at gå til en certificeret Lash & Brow Salon som har trænet, studeret og brugt timevis på at lashe kunder, så du får en korrekt og professionel behandling hver gang. 

En Lashbar er specialiseret i netop vipper – dine vipper. Du kan derfor regne med, at de ved, hvad de laver. Mange frisører og kosmetologer udfører også vippeextensions i dag, men det er alt andet lige uhyre vigtigt, at du gør dig din research først og kun får lavet vipper hos en certificeret behandler.

Hvad koster det at få Eyelash extensions?

Det varierer fra sted til sted, hvad prisen er på Eyelash extensions, men det vil oftest ligge omkring de 1.000-1.500 kr. for et sæt helt nye vipper.

Det er altså ikke en billig affære at skulle have sig et sæt Eyelash extensions. Mange vil dog mene, at det er alle pengene værd. Dertil kommer så, at en genopfyldning som regel vil være billigere, end første gang du får sat vipper på.

Eyelash extensions – tilbud

Hos Eyelashpro.dk er der ofte tilbud på særlige behandlinger i forbindelse med Eyelash extensions. Vi har vores VIP kundeklub hvor du sparer 40 % rabat på dine behandlinger ved at tilmelde dig og betale 269 kr. om måneden i abonnement. Samtidig bliver du inviteret til specielle events kun for VIP medlemmer. 

Derudover opsparer man altid bonus på sine behandlinger og får en mail når man har opsparet til en gratis behandling. Det udløses ca. efter 5-8 gange hos os.

Hvis du er allergisk eller mistænker allergier

Vi går meget op i at tænke på mindre kemi for os selv og vores kunder. Alle vores lime er derfor ISO-certificeret og godkendt internationalt til formålet. Der udføres grundige tests på alle de lim, som vi benytter.

Vi benytter derudover altid kulfilter punktudsugning, luftfrisker og vandforstøver i klinikken, så vi tilsikrer det bedst mulige indeklima for os selv og for dig som kunde.

Vi bruger Barrier Cream som er en creme specialiseret til at forhindre allergiske reaktioner.

Derudover bruger vi adskellige sanitets og hygiejne rutiner for at sikre altid sterilt værktøj.